Cocó7 Csokoládé Bolt és Látványműhely
Budapest, Hattyú utca 1.

Családi vállalkozásunk egy régóta dédelgetett álom beteljesülése. Mindig is sejtettem, hogy csokoládét készíteni legalább akkora élvezet lehet, mint fogyasztani, de sokáig maradtam a kényelmesebb oldalon: olyan csokit ettem, amit mások alkottak. Pár évvel ezelőtt aztán úgy alakult, hogy részt vehettem egy csokikészítő kurzuson Franciaországban. Akkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Itthon bele is vágtam, beiratkoztam az egyik legjobb csokikészítő iskolába - a Csokoládé Akadémiára -, ahová az egyébként operaénekes férjem is elkísért. Itt ráadásként elsajátítottuk a mousse torták készítésének minden csínját-bínját. Több év gyakorlás után végül 2016 szeptemberében megnyitottuk üzletünket, ahol saját finomságokat készítünk és kínálunk. A férjem ugyan megmaradt az éneklésnél, de fő minőségellenőrként mindig számíthatok rá. Alapelvünk, hogy csakis a legjobb hozzávalókból állítjuk elő termékeinket, ráadásul az Önök szeme láttára, hisz akár az utcán sétálva is benézhetnek a műhelyünkbe.

Szenvedélyem a mesterségem, ebben szerencsére a férjem és hét gyermekem is támogat. Becenevem Cocó, a hetes szám jelentését pedig már nem kell magyarázni, ugye? Nézzenek be hozzánk ha a Hattyú utcában járnak, de jöhetnek velünk egy virtuális sétára is, nem fogják megbánni! Indulhatunk?

Üzletünk egyik fő vonzereje, hogy akár az utcáról is megfigyelhető a csoki-, illetve tortagyártás folyamata. Látványműhelyünkben egész nap készülnek a finomságok, az egész gyártási folyamat a vásárlók szeme láttára történik.

A fotókat készítette: Szabo Balage Photo és Lilikoi Photography.
A honlap szövegében nagy köszönet Sárdi Enikőnek!
A honlapot készítette Biró Anett és Gazdag András.

Kérdés vagy érdeklődés esetén írj nekünk bátran!

Budapest, Hattyú utca 1.

+361-6150746

info@coco7.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig

9-19

Szombat - Vasárnap

10-18